Aanhanger rijbewijs Maastricht

Aanhanger rijbewijs Maastricht

Met de caravan op vakantie? Of heb je gewoon een nieuwe aanhanger aangeschaft en moet je nu het aanhanger rijbewijs gaan behalen? In Maastricht kan dit bij Osseforth Opleidingen allemaal al op 1 dag! Je start 's morgens met rijlessen en 's middags heb je je rijbewijs!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Ins en outs van het aanhanger rijbewijs 

Voor het aanhanger rijbewijs hoeft geen theorie-certificaat behaald te worden. Toch is het belangrijk om de verkeersregels te kennen die betrekking hebben op het rijden met een aanhangwagen. Speciaal daarvoor maken wij tijdens de lessen gebruik van een praktijkbegeleidingsboek. Dit boek kun je ook na het behalen van je aanhangwagen rijbewijs nog raadplegen! 

Wil jij weten of jij je aanhanger rijbewijs moet behalen of dat je voldoende hebt aan je B- rijbewijs? Bekijk dan de pagina E achter B voor meer informatie! 

Het aanhanger rijbewijs in Maastricht in 1 dag behalen 

Wil jij weten of zo'n snelcursus aanhanger rijbewijs bij jou past? Doe dan een vrijblijvende proefles. Tijdens deze 90 minuten durende les gaan wij kijken wat je leervermogen is en hoeveel lessen jij nodig hebt om goed met een aanhanger te kunnen rijden. Tevens worden aan het eind van deze les de kosten van het aanhanger rijbewijs met jou besproken. Je krijgt dus een advies op maat! 

Proeflessen kunnen online geboekt worden vanuit locaties Elsloo, Heerlen, Maastricht en Venlo. Vervolg aanhangerrijlessen starten ook vanuit Maastricht.

Daarom Osseforth Opleidingen Maastricht

  • Hoog slagingspercentage
  • Één rijles duurt 60 minuten en geen 50 minuten.
  • Administratieve zaken worden buiten de rijlestijd geregeld op ons kantoor
  • Kwaliteit wordt gewaarborgd door een jaarlijkse bijscholing van alle medewerkers
  • Rijbewijs op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Thom de Ras: "Zeer goede en kundige instructeur echter veel problemen met het voertuig. 1 lesuur is in het water gevallen omdat de bus fatsoenlijk functioneerde en vervolgens een half uur bij de garage gestaan. Ipv van de geplande ( en betaalde) 4 uur lestijd, 2,5u les gehad. Erg jammer. De flexibiliteit van de lessen was ook erg jammer. Onverwacht een begrafinis gehad, hiervoor ruim van te voren contact gezocht om te kijken naar een oplossing om de lessen te verzet, maar helaas geen oplossing. Echter we de lessen gewoon moeten betalen. Van de in totaal 11 betaalde lessen met pijn en moeite er 7,5 kunnen hebben vanwege kapot voertuig en begrafenis. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
08-03-2019 Eijsden
Dhr./mevr. : "Aangenaam"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
27-02-2019
Ivar Ariës: "Zeer positief, prettige rustige instructeur met duidelijke instructies."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
15-02-2019 Maastricht
Het aanhanger rijbewijs in Maastricht in 1 dag behalen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019