Aanhanger rijbewijs

Het aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen Limburg

 • Geen wachttijd en direct kunnen beginnen met je rijlessen
 • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
 • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 9,2
 • De rijschool met bijna 40 jaar rijleservaring
Kies een datum voor je proefles

 

 

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Rijden met een aanhanger ziet gemakkelijk uit. Maar probeer zelf eens achteruit in te parkeren..... Dat valt tegen! Juist tijdens manouvreren met de aanhanger is veiligheid erg belangrijk. In heel Limburg is Osseforth dé opleider voor het aanhanger rijbewijs. Tijdens onze rijlessen doe je ervaring op met de handelingen die je tijdens het CBR examen moet beheersen, zodat je op korte termijn het aanhanger rijbewijs kunt halen.

Deze opties hebben wij je te bieden bij het BE rijbewijs

Je hebt al een rijbewijs dus we gaan efficient te werk bij het halen van het rijbewijs voor de aanhanger. We bieden onze klanten de keuze uit onze verschillende combinaties. Momenteel heeft Osseforth drie combinaties, waardoor je zelf kiest of je lest in een automaat- of handgeschakelde lescombi. Als grote opleider met vestigingen in Limburg van Elsloo, Heerlen en Roermond tot Venlo, hebben we altijd plek.

Onze ervaring leert dat de meeste mensen slagen met het pakket dat uit 5 lessen bestaat.
Profiteer van ons tijdelijk actietarief op dit pakket. Een indicatie krijgen van hoeveel lessen jij nodig hebt? Plan een vrijblijvende aanhangerproefles in en ervaar hoe het is om bij Osseforth te lessen.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Programma rijbewijs BE

 • Rijlessen rijbewijs 
  Je start altijd met een aanhanger proefles. Je krijgt namelijk tijdens de proefles een beeld van de instructeur en de rij-instructeur van jouw talent en vaardigheid. 
  Rijlessen kun je volgen in meerdere dagen of een paar keer in de week. Je kunt ook kiezen voor een spoedcursus of een duo-opleiding. De keuze is aan jou: wil je een halve dag of verdeel je het liever over twee dagen?

 • Geen theorie leren 
  Dit is het enige rijbewijs zonder theorie certificaat.

Let op: wanneer je in Nederland jouw rijbewijs wenst te behalen, dien je hier ook woonachtig en ingeschreven te zijn. Ben je dit niet? Of verkeer je in een speciale situatie? Kijk dan snel op de website van de RDW voor verdere informatie en de mogelijkheden. 

Dé rijschool voor je rijbewijs BE!

 • Startlocaties voor proefles en vervolgrijlessen zijn Elsloo en Heerlen. Vervolgrijlessen starten ook vanaf locatie Maastricht. Nieuw: voor proefles en vervolgrijlessen kun je ook terecht in Venlo en omgeving!
 • Kies voor je BE-rijlessen voor, 7-traps, automaat of handgeschakeld. We beschikken over de bedrijfswagen Opel Vivaro en de Volkswagen Transporter. 
 • Tijdens de aanhangerrijlessen maken we gebruik van de achteruitrijcamera 
Aanhanger rijbewijs Limburg, rijbewijs be - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023