Nascholing Code 95

  • home
  • nascholing code 95

Nascholingscursussen code 95

Bekijk onze nieuwe folder voor nascholing/ code 95 voor vrachtwagenchauffeurs!Bekijk alle nascholingscursussen en schrijf u in voor een van onze cursussen of kies voor het 35- uur nascholingspakket.

Aanrader is de code 95 e-learning. De beste combinatie in deze tijd, cursus volgen met groot gedeelte zelfstudie!

Kalender Code 95

 

 

Bekijk onze nieuwe folder over nascholing/ code 95 voor vrachtwagenchauffeurs!

Pakketprijs Nascholing code 95

Voor buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs biedt Osseforth Opleidingen voordelige nascholing aan met het 35-uur nascholingspakket Code 95 vanaf € 850. U kunt zelf kiezen uit ons nascholingsaanbod en u bepaalt zelf wanneer u de nascholing volgt. 

  • 4 cursussen
  • 1 praktijktraining

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn organiseren we nascholingsweken. Dit betekent dat u binnen één week uw nascholing code 95 volgt. U schaft dan het nascholingspakket aan en volgt de cursussen die wij hebben geselecteerd voor de nascholingweek. 

Onderwerpen cursussen nascholing code 95

 

Verlenging rijbewijzen en code 95

Dreigt uw rijbewijs of code 95 te vervallen? Lees onderstaande informatie dan goed door!
 
Voor rijbewijzen en de code 95 die verliepen of gaan verlopen geldt:
  • Het rijbewijs verliep in de periode tussen 1 februari en 1 juni 2020: het rijbewijs is nog geldig tot 1 juli 2021
  • Het rijbewijs verliep in de periode vanaf 1 juni tot 1 september 2020: het rijbewijs is nog 13 maanden na de verloopdatum geldig
  • Het rijbewijs verliep of verloopt in de periode vanaf 1 september 2020 tot 1 juli 2021: het rijbewijs is nog 10 maanden na de verloopdatum geldig.
Er is een groot aantal chauffeurs dat een rijbewijs/code 95 heeft met een verloopdatum op 10 september 2021. Daarom verkent het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de haalbaarheid van een aanvullende verlenging van de rijbewijzen/code 95 met een verloopdatum na 1 juli 2021.
 

Voor wie geldt de regeling?

De regeling geldt voor iedereen met een Europees rijbewijs. Dus ook voor rijbewijzen die bijvoorbeeld vanwege een medische aandoening maar één of drie jaar geldig zijn. Wel vragen we aan iedereen om goed na te denken of het wel verstandig is de weg op te gaan voordat de medische keuring en de beoordeling van de rijgeschiktheid heeft plaatsgevonden.
Nascholing Code 95 - Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021